Onze rol in verantwoord verwerken van verfspoelwater

Bij Painterz nemen we duurzaamheid serieus door op verantwoorde wijze om te gaan met verfspoelwater via het initiatief van Clean Water Global. In plaats van vervuild water uit spuitapparatuur of verfgereedschappen door het toilet te spoelen, verzamelen we het en gebruiken we verzamelpunten om schadelijke elementen op de juiste manier eruit te laten filteren. Door gebruik te maken van speciale filtersystemen en biologische filtersystemen zorgen wij ervoor dat verfspoelwater veilig wordt verwerkt om milieuvervuiling te voorkomen.

Clean Water Global en de voordelen

Clean Water Global helpt ons een bijdrage te leveren aan de zorg voor mens en milieu. In plaats van vervuild water in de gootsteen of het toilet te gieten, geven wij prioriteit aan verantwoorde afvoermethoden. Daarnaast bevorderen we het milieubewustzijn op andere manieren, zoals het combineren van nieuwbouwwoningen om het aantal verkeersbewegingen te verminderen en het kiezen voor verf op waterbasis die beter is voor de gezondheid van onze vakmensen. Bijkomend voordeel voor jou is dat je lekker snel kunt genieten van het eindresultaat!

Wat doen wij als Painterz nog meer?

Wij streven ernaar om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Als er een manier is om duurzame toepassingen toe te passen, zonder af te doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening die onze klanten van ons verwachten, dan zullen wij dat zeker niet laten. Nog een goede reden om te kiezen voor Painterz!

Voor meer informatie over Clean Water Global kan je hier klikken.

Direct een prijsindicatie?

Een offerte aanvragen is bij ons zo gedaan. Selecteer een van onze diensten en vul de werkzaamheden in samen met je gegevens en ontvang een geheel vrijblijvende offerte per mail. Je hebt al een reactie binnen 24 uur!