van offerte tot oplevering

Onze werkwijze voor jou:

Als er iets is wat belangrijk is, dan is dat duidelijkheid! Duidelijkheid in prijs, maar ook duidelijkheid in hoe wij te werk gaan. Misschien zit je met vragen, weet je niet precies hoe iets in zijn werk gaat of wil je gewoon volledig ontlast worden. Geen zorgen, want met de schilders van Painterz is jouw woning of horeca-onderneming in de regio Eindhoven in professionele handen! Wil jij een voorproefje van hoe een samenwerking met ons eruitziet? We leggen het je stap voor stap uit.

De oriëntatiefase

Op onze site beschrijven wij al onze diensten dusdanig uitgebreid, zodat jij weet wat je kunt verwachten van onze vakmannen. Wanneer je meer informatie wenst, staat ons team van adviseurs klaar om je de informatie te verschaffen die perfect aansluit op jouw wensen. In een verbouwing kijken we samen wanneer wij het beste langs kunnen komen in het proces en maken we een uitgebreide planning zodat jij weet waar je aan toe bent. Zo doen wij bijvoorbeeld latex spuiten voordat de vloer wordt gelegd of afgewerkt. Wij denken met je mee wanneer jij je aan het oriënteren bent.

Werkzaamheden in kaart brengen

Om een goed inzicht te geven in de kosten, is het belangrijk dat de werkzaamheden duidelijk in kaart worden gebracht. Denk aan het aantal vierkante meters berekenen dat geschilderd moet worden of de hoeveelheid houtwerk dat onze buitenschilders moeten schilderen. Wanneer we dit overzichtelijk hebben, kunnen wij een goede prijsindicatie maken voor een offerte. Willen wij liever nog de situatie ter plekke bekijken, dan komen wij vrijblijvend langs om een offerte nog specifieker te maken.

De offerte

Wanneer we de werkzaamheden duidelijk hebben, zetten we de volgende stap in het maken van een offerte. Op basis van onze offertemodule kunnen wij eenvoudig en vooral snel een prijsindicatie afgeven. Je kunt dit zelf invullen via de offerteknop rechtsboven of dit door ons laten doen. Deel zo specifiek mogelijk de informatie en lever indien aanwezig een plattegrond van de woning of foto’s toe om de situatie te verduidelijken. Als wij alles hebben ontvangen, zullen onze adviseurs er snel bij je op terugkomen.

Uitvoeringsdatum

Na akkoord op de offerte, zullen wij een afspraak maken om langs te komen. Deze bewuste uitvoeringsdatum staat voor ons niet in beton gegoten, maar belangrijk is wel om elkaar te blijven informeren hierover. Zit er iets tegen? Dan passen wij de planning gewoon aan. Verloopt de gemaakte planning op rolletjes? Dan komen wij langs om de werkzaamheden uit te voeren. Voor schilderwerk binnenshuis hebben wij zelfs een checklist ontworpen die ervoor zorgt dat wij zorgeloos van start kunnen gaan in jouw woning of onderneming. Wanneer er bij aanvang of gedurende de werkzaamheden nog vragen zijn, dan kunnen onze vakmannen je voorzien van een antwoord. Kies wel het juiste moment, want sommige werkzaamheden vragen om continuïteit.

Tijdens de werkzaamheden

Voordat wij goed van start kunnen, is het belangrijk dat je alle maatregelen hebt getroffen zodat wij goed en vooral veilig kunnen werken. Afhankelijk van de werkzaamheden, ontvangen wij graag een sleutel van het pand zodat wij flexibel zijn. Onze schilders hebben de ruimte nodig tijdens het werk en het geven van ruimte is vaak een must om vakwerk af te leveren. Uiteraard is het voorzien van brandstof in de vorm van koffie en/of iets lekkers altijd te adviseren om de motivatie hoog te houden.

Oplevering

Als al het harde werk erop zit, komt het leukste moment. De oplevering! Dit is het moment waarop jij echt kan gaan genieten van het eindresultaat. Uren staren naar het plafond, de voordeur openen met een glimlach of douchen in een badkamer met strak geschilderd stucwerk. De ruimte wordt netjes schoon opgeleverd en alle spullen weer opgeruimd. Daarna bekijken we samen het eindresultaat zodat jij kritisch kan kijken of de afwerking precies is zoals jij deze voor ogen had. Ook hier heb je nog de mogelijkheid om vragen te stellen over hoe je bijvoorbeeld alles het beste kunt onderhouden. Heb je vragen achteraf? Dat is natuurlijk geen probleem.

Blij met ons werk?

In de laatste (nazorg)fase bespreken we het eindresultaat en ook hoe jouw ervaring met Painterz was en vragen we je onder meer om dit te delen in de vorm van een review. Zo help je niet alleen ons, maar ook andere mensen bij het maken van hun keuze. Je ontvangt hiervoor een link vanuit ons. Wij danken je alvast voor je tijd om een review te schrijven en zo anderen te enthousiasmeren!