Exclusief stucdesign

Bij Painterz is de keuze in verschillende stucwerken enorm veelzijdig. Doordat wij een passie hebben voor vakwerk als het gaat om unieke afwerkingen, ontdekken wij regelmatig nieuwe technieken die jouw interieur extra uniek maken. Het is onze passie die ervoor zorgt dat jij uit de meest unieke afwerkingen kunt kiezen als het gaat om jouw interieur. Zo bijzonder dat visite erover begint te praten en jouw gasten er niet over uitgesproken raken. Met behulp van exclusieve stucdesigns stap je af van de standaard en ga je voor iets dat je vrijwel nergens anders tegenkomt. We nemen je mee in de wereld van de meest exclusieve stucdesigns en geven jou iets om te kiezen. Kom je er niet uit? Dan zijn er de adviseurs van Painterz die jou helpen bij het maken van de beste keuze.

Microcement

Ontdek veelzijdig microcement: ideaal voor vloeren, wanden en meubels, waterdicht en duurzaam.

beton ciré

Beton ciré

Ontdek beton ciré met Painterz voor elegante, waterdichte afwerkingen in badkamers en meer. Uniek en stijlvol.

Metal stuc

Ontdek Metalstuc van Painterz, een mix van stucwerk en metaal voor een unieke, luxe muurafwerking.

venetiaans stucwerk

Venetiaans stucwerk

Ervaar luxe met Venetiaans stucwerk van Painterz. Authentiek, hoogglans afwerking voor een unieke uitstraling.

stencils en sjablonen

Stencils en sjablonen

Stencils stucwerk is next-level stucwerk dat een resultaat neerzet dat jij nooit ergens anders zult zien. Waarom? Omdat het jouw eigen unieke wens is die onze stukadoors op jouw muur aanbrengen. De stencils worden op maat gemaakt en kunnen deels op de muur als speelse onderbreking worden toegepast of over de gehele wand. Haal de mediterrane look in huis of laat bijvoorbeeld jouw logo terugkomen in het stucwerk. Door te kiezen uit verschillende prints, kleuren en applicatietechnieken, is stencils en sjablonen stucwerk, al dan niet gecombineerd met andere vormen van stucdesigns, echt het meest unieke én persoonlijke waar je uit kunt kiezen.

Dynasty Luna

Dynasty Luna is een exclusieve afwerking van wanden met een schitterend bronzen look. Door meerdere lagen aan te brengen, wordt zowel de diepte als schitterende kleurschakering bewerkstelligd. De grove structuur weerkaatst licht op verschillende manieren, waardoor het echt een eyecatcher wordt in je interieur. Van kleine wanden die onderscheidend moeten worden tot grote blikvangers die het gesprek van onderwerp zijn op het moment dat ze gezien worden. Ondanks de glamoureuze looks, is deze vorm van exclusieve stucdesign een betaalbare oplossing doordat het makkelijk te verwerken is.

dynasty luna
goccé d’oro

Goccé D’oro

Goccé D’oro is een afwerking met een lichte versteende structuur waarbij het unieke effect hem zit in de gouden, bronzen of zilveren afwerking. Dankzij de zwarte basiskleur wordt het goud, zilver of brons extra versterkt en krijgt het zijn exclusieve look & feel. Kan het niet luxe genoeg? Laat dan glitters toevoegen zodat je de glinsterende eigenschap van metal stuc combineert met de bijzondere look van Goccé D’oro. Door een enkele muur te behandelen met dit decoratief stucwerk, versterk je de stijl en allure van jouw interieur.

Het alternatief van Painterz: kiezen op basis van een sample

Bij Painterz is de keuze aan verschillende stucwerken enorm. Doordat onze stukadors wekelijks de verschillende vormen van stucwerk toepassen, ben jij verzekerd dat je een vakman in huis haalt die jouw muren, plafonds, vloeren, trappen en zelfs meubels écht uniek en bijzonder kan maken. Doordat er zo enorm veel keuze is, wil je misschien eerst zien hoe een bepaalde vorm van stucdesign eruitziet. Dat kan! Doordat wij meerdere samples hebben liggen en ook samples kunnen maken in het Painterz Samplelokaal, kan je voor aanvang van de werkzaamheden zien hoe het resultaat op jouw gewenste object gaat worden. Een sample is een plaat van maar liefst 80 x 80 cm zodat je echt kunt zien hoe iets wordt. Dat is het alternatief van Painterz: kiezen op basis van een sample.

Direct een prijsindicatie?

Een offerte aanvragen is bij ons zo gedaan. Selecteer een van onze diensten en vul de werkzaamheden in samen met je gegevens en ontvang een geheel vrijblijvende offerte per mail. Je hebt al een reactie binnen 24 uur!