Microcement

Microcement is een ontzettend veelzijdig product dat op verschillende manieren gebruikt kan worden. Painterz maakt dit natuurlijkproduct voor iedere toepassing op maat en past dit product niet alleen toe op woonvloeren, maar ook op wanden. Het is niet alleen een geweldige optie voor vloeren en wanden in badkamers en doucheruimtes vanwege de waterdichte en schimmelwerende eigenschappen, maar is ook zeer slijtvast, waardoor het perfect is voor het bepleisteren van andere objecten in je interieur zoals trappen of meubels. Extreem kras- en slijtvast en daarmee perfect voor interieur met kinderen en huisdieren of voor professioneel gebruik. Door microcement toe te passen in jouw interieur, kan je een samenhangende en rustgevende ruimte creëren.

Wil je microcement toepassen in een bedrijfsruimte, zoals een winkel of horecagelegenheid? Dan zijn er professionele toepassingen beschikbaar die aansluiten bij uw wensen. Ontdek het veelzijdige cementgebonden product dat op ieder vlak superieur is aan soortgelijke alternatieven.

microcement vloeren

Microcement vloeren

Microcementvloeren bieden een unieke afwerking die niet wordt gegoten, maar door de hand van de vakman wordt aangebracht. Deze hoogwaardige afwerking komt oorspronkelijk uit Italië en wordt tegenwoordig als ‘made in Holland’ product gebruikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. Het is ideaal voor vloeren, maar ook voor muren en meubels. Door de waterdichte eigenschappen is het geschikt voor gebruik in badkamers. De neutrale en gladde textuur van microcement maakt het tot een veelzijdige afwerking die bij elk interieur past. Vergeleken met het populaire betonciré is microcement een kwalitatief beter alternatief vanwege de superieure waterdichte eigenschappen; laag op laag. Wanneer je meer wilt weten over microcementvloeren en hoe wij je bij Painterz kunnen helpen, neem dan contact met ons op.

Ibiza badkamer: een oase van rust

Steeds meer interieurs integreren de badkamer met “Ibiza-look” vanwege het vermogen om een oase van rust te bieden aan jou als bewoner. Bij dit type badkamer wordt doorgaans voor de vloer, wanden en meubels gebruik gemaakt van betonciré, dat vervolgens waterdicht wordt afgewerkt. Het nadeel van het gebruik van dit materiaal is dat bij een beschadiging de waterdichtheid vervalt en een nieuwe lakaag nodig is om het weer waterdicht te maken. Bij ons microcement gebruiken we meerdere lagen die ieder voor zich door en door waterdicht zijn, extreem kras- en stootvast en bestand tegen water-, zeep- en vuilresten. Hierdoor is het ideaal voor zowel complete badkamervloeren als wanden én kan het zelfs toegepast worden in de doucheruimte zelf! Met Painterz ben je verzekerd van een waterdicht eindresultaat waar je echt lang plezier van zult hebben. Kies voor het product dat je optimaal laat genieten in een oase van rust.

Betonlook meubels en trappen

Ieder interieur heeft zijn eigen uitstraling. Dit kan worden bereikt door met verschillende elementen een samenhangend geheel te creëren. Microcement is een veelzijdig product dat het unieke karakter van elke ruimte kan versterken. Het kan niet alleen worden gebruikt voor gepleisterde badkamermeubels, maar ook om andere meubels in je interieur een betonlook te geven en zelfs de trappen in je huis! In handen van onze vakman kan bijna ieder glad oppervlak worden afgewerkt. Uiteraard spelen nog altijd het materiaal en de toepassing een belangrijke rol. Met hoogwaardig stucwerk voor de afwerking van meubels en trappen kan je werkelijk unieke blikvangers in je interieur creëren, gemaakt van de beste materialen en verkrijgbaar in vrijwel elke kleur.

De voordelen van microcement

Microcement is een duurzaam cementgebonden pleisterwerk vermengd met mineralen waardoor het een natuurlijke uitstraling en beschermend karakter krijgt. Wij produceren het product in vrijwel elke gewenste kleur, waardoor een eindresultaat op maat ontstaat. Voor een duurzame afwerking is het belangrijk om het pleister op de juiste manier te produceren en te verwerken. Bij Painterz hebben wij tal van woningen en horecagelegenheden voorzien van kras- en slijtvaste vloeren en wanden. Wij begrijpen het belang van een goed product en professionele verwerking voor een duurzaam eindresultaat.

Ontdek de kenmerken van ons veelzijdige waterdichte woonbeton:

  • Moderne naadloze beton- of steenuitstraling
  • Snelle verwerking
  • Waterdichte afwerking
  • Schimmelwerende eigenschappen
  • Sterke en slijtvaste pleister
  • Bestand tegen vetten en zuren

Een mediterraans interieur door de vakman

Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan met jouw interieur of zakelijke omgeving? Laat je dan informeren door de adviseurs van Painterz. Wij maken je volledig wegwijs in de wereld van ons product en de vele toepassingen waarvoor het gebruikt kan worden. Van meubel tot trap en van vloer tot badkamer. Kies in onze showroom de kleur die perfect matcht bij andere elementen in je interieur en haal de warmte in huis op een manier zoals je vrijwel nergens anders ziet.

Een mediterraans interieur door de vakman

Direct een prijsindicatie?

Een offerte aanvragen is bij ons zo gedaan. Selecteer een van onze diensten en vul de werkzaamheden in samen met je gegevens en ontvang een geheel vrijblijvende offerte per mail. Je hebt al een reactie binnen 24 uur!