Onze missie

Painterz is jouw partner als het gaat om stucwerk, spuitwerk en schilderwerk voor binnen en buiten. Wij zien het als onze missie om premium vakmanschap beschikbaar te maken voor eenieder. High-end afwerking die je van een afstand al kunt zien, uitgevoerd door een team van vakmensen, die een passie hebben voor kwaliteitswerk. Wij leveren vakwerk aan de hand van vier kernwaarden.

Vakgericht

Painterz biedt een oplossing voor iedere situatie. Wij creëren krankzinnig mooie interieurs en geven bestaande woningen nieuw elan alsof het net is opgeleverd. Door te werken met professionals die jouw huis beschouwen als die van hunzelf, weet je dat het niet anders dan goed kan zijn.

Prijsgericht

Het team van Painterz bestaat uit schilders die hun vak begrijpen. Niet alleen hun vak, maar ook waar Painterz voor staat. Ons team werkt efficiënt en is dedicated om vakwerk af te leveren. Wij werken dan ook uitsluitend met eigen mensen, zodat wij onze prijzen scherp kunnen houden en onze service hoog.

Communicatiegericht

Er zijn zoveel mogelijkheden om jouw interieur of exterieur next-level af te werken. Maar weet je ook wat de verschillen zijn of de voordelen? Wij nemen jou mee in onze wereld en informeren je over alles waar jij meer over wilt weten. Waarom? Zodat jij precies weet welke keuze je moet maken, hoe wij te werk gaan en wanneer je kunt genieten van het perfecte eindresultaat.

Resultaatgericht

Alleen een voordeur zo strak dat je er je haar in kunt kammen of een complete woning schilderen? Wat de omvang van het project er is, ieder project doet ertoe. Wanneer jij de Painterz aan het werk zet, ben je gegarandeerd van het strakste eindresultaat. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dit ook

The people behind Painterz

Onze Painterz werken dagelijks binnen de meest exclusieve woningen en horecazaken in de regio Eindhoven. We halen het maximale in de afwerking naar boven en zorgen dat mensen erover praten. We bedenken, we adviseren, we creëren. Echt alleen maar voor de jetset? Natuurlijk niet! Doordat we bereikbaar zijn, werken we voor particulieren, zorginstellingen tot aan architecten en gemeentes. Want ondanks ze allemaal zo verschillend zijn, het is de kwaliteit en vooral specialiteit die zij zoeken.