Spuitwerk

Airless spuitwerk is een toepassing die tegenwoordig steeds vaker wordt toegepast. Naast dat het eindresultaat altijd strak en streeploos is, is het ook veel minder tijdsintensief wat uiteindelijk weer voordeel voor de portemonnee oplevert. Lak spuitwerk en stuc spuitwerk wordt veel in nieuwbouwwoningen en nieuwbouwpanden toegepast omdat de ruimte leeg is en de nevelende lak of latex geen effect heeft op andere onderdelen in huis. Benieuwd welke mogelijkheden airless spuitwerk heeft voor jouw interieur? Ontdek wat er kan of laat je informeren door onze adviseurs.

Plafond spuiten

De komst van latex spuiten heeft ervoor gezorgd dat men sneller kiest om het plafond te laten verven in plaats van zelf aan de gang te gaan. Dit komt voornamelijk omdat het plafond een gigantisch oppervlak is en boven je macht werken een enorme aanslag op de armen en nek is. Dit resulteert vaak weer in banen die zichtbaar worden doordat de verf te hard of te zacht is opgezet. Plafond spuiten met behulp van latex spuiten, zorgt dat de latex egaal wordt verspreid. Hierdoor is het eindresultaat vele malen strakker. Doordat die egale dunne laag wordt aangebracht, blijft zelfs spack spuitwerk op plafonds behouden. In tegenstelling tot met een roller waar deze wordt opgevuld door de muurverf. Door efficiënt te werken, kan de prijs per vierkante meter laag worden gehouden. Wanneer onze binnenschilders klaar zijn, heb jij een plafond waar je naar wilt blijven kijken. Niet te lang natuurlijk, anders krijg je alsnog last van je nek

Plafond spuiten
muren spuiten

Muren spuiten

Muren spuiten is een populaire optie voor het afwerken van de wanden in jouw interieur. Een airless spuitmachine verspreidt de verf egaal over de muur waardoor het perfect een geheel wordt. Toepasbaar op wanden met en zonder grove korrel en voor nieuwbouw en bestaande bouw. Painterz verkiest latex spuiten boven traditioneel schilderen met een roller alleen wanneer de ruimte dit toelaat. Denk dan aan ruimtes die niet gemeubileerd zijn. Klaar met die witte muren? Beken kleur en haal meer uit je muren door deze in iedere kleur te spuiten die je maar wilt. Met latex spuiten is jouw interieur snel onder handen genomen zodat je er ook weer snel van kunt genieten. Weet je niet precies welke kleur aan te brengen op deze grote canvassen in jouw interieur? Onze adviseurs nemen je mee in de wereld van kleur met kleurenwaaiers van o.a. Sigma, Sikkens, Farrow and Ball, Little Greene en Painting the Past. Zet vandaag nog de eerste stap voor jouw droominterieur en neem contact op.

Lak spuitwerk

Dat muren en plafonds gespoten kunnen worden, is bij eenieder bekend. Maar wist je ook dat je deuren, kozijnen, trappen, plinten en zelfs radiatoren met behulp van lak spuiten kunt opfrissen? Deze techniek heeft Painterz zich volledig eigen gemaakt. Een specialisme dat resulteert in snel en efficiënt werken, overal perfecte dekking, een mooie en strakke vloeiing, sneldrogende verf en altijd verzekerd van een dikke kras- en slijtvaste verflaag. Een hoogwaardig alternatief van schilderen met kwast en roller dat zorgt dat een ruimte weer snel in gebruik genomen kan worden. Bij lak spuitwerk staat een laag verf gelijk aan twee lagen verf met kwast of roller en doordat wij altijd met twee lagen afwerken, is de laklaag zo stootvast dat deze jarenlang woonplezier geeft. Kies voor egaal schilderwerk van jouw houtwerk binnen en wordt iedere keer weer verrast van hoe mooi het eindresultaat is geworden. Ontdek de veelzijdigheid van lak spuitwerk voor jouw woning of onderneming vandaag nog!

lak spuiten
trap laten schilderen met lak spuitwerk

Trap laten schilderen met lak spuitwerk

De trap in jouw woning of onderneming krijgt veel te verduren. Op het moment dat slijtage zichtbaar wordt, krijgt de trap direct een minder fraaie uitstraling. Dit wil je te allen tijde voorkomen, want de trap is een grote blikvanger in jouw interieur. Trap laten schilderen met behulp van lak spuiten is daarom een optie die vaak wordt gekozen. Doordat onze schilders niet steeds hoeven te wisselen tussen rollers en kwasten, kan de trap van boven naar beneden snel worden voorzien van een kras- en slijtvaste laag verf. Tussen de verfgangen, wordt er grondig geschuurd zodat de verf goed hecht op de ondergrond en het eindresultaat gegarandeerd lang goed blijft. Dit doen wij met speciale stofzuigers en waterproof schuurpapier, zodat na afloop geen stof opgeruimd hoeft te worden. Stalen trap schilderen of houten trap schilderen? Zet vandaag nog jouw trap in de lift door de schilders van Painterz deze onder handen te laten nemen.

Spuitwerk van een niveau dat de professional kenmerkt

Of je nu kiest voor latex spuiten of lak spuiten, bij Painterz is jouw interieur in goede handen. We adviseren je in de toepassing van spuitwerk en kunnen je wegwijs maken in welke kleur het beste aansluit op jouw interieur. In onze stijlvolle zithoek in Eindhoven kies jij onder het genot van een kopje koffie of een glaasje bubbels de look die jouw nieuwe interieur de komende jaren kenmerkt.

Direct een prijsindicatie?

Een offerte aanvragen is bij ons zo gedaan. Selecteer een van onze diensten en vul de werkzaamheden in samen met je gegevens en ontvang een geheel vrijblijvende offerte per mail. Je hebt al een reactie binnen 24 uur!