Schilderwerk

Eigen haard is goud waard. Oftewel, jouw woning betekent veel voor je. Dan wil je dat hier goed voor wordt gezorgd zodat onnodige kosten van reparaties of het vervangen van houtwerk kan worden voorkomen. Bij Painterz weten wij hoe om te gaan met woningen. Van rijtjeshuizen tot riante villa’s. Uiteindelijk hebben ze allemaal een ding gemeen: zonder onderhoud verdwijnt zelfs de glans van de mooiste parel. Waar onze binnenschilders ieder huis maken tot een genot om in te wonen, maken onze buitenschilders van ieder huis een genot om naar te kijken.

Voordat onze schilders met ‘su casa’ aan de slag gaan, kunnen onze adviseurs je helpen bij het bepalen van het type afwerking en de kleur. Met onze kleurenwaaiers van o.a. Sigma, Sikkens, Farrow and Ball, Little Greene en Painting the Past is er altijd een kleur die matcht met de stalen van een bank, vloer, gordijn of bestaande elementen in huis.

Binnenschilder voor de woning van je leven

Schuren, afplakken, verven, schuren, verven en nog meer schuren en verven. Het schilderen van houtwerk binnen is ontzettend tijdrovend en het eindresultaat nooit bevredigend. Dan hebben we het nog niet eens over de banen die je blijft zien op de muur of het plafond. Kies daarom voor erkende schilders die dit tot een kunst hebben verheven. Die niet alleen snel te werk gaan, maar ook écht grondig. Van de kozijnen tot de trap en van de plinten tot het plafond. Wij sauzen de muur met een roller of maken snel meters met latex spuiten. Wij schuren houtwerk in combinatie met speciale stofzuigersystemen, zodat er nagenoeg geen stof vrij komt en wij schilderen met watergedragen (grond)verf zodat jij snel weer de ruimte in gebruik kan nemen. Wij doen heel veel en dat doen wij om jou te ontlasten. Vergeet stoeien met rollers en kwasten. Laat de professionals hun werk doen, zodat jij de woning krijgt van je leven.

Binnenschilder voor de woning van je leven
buitenschilder voor het huis waar je naar omkijkt

Buitenschilder voor het huis waar je naar omkijkt

Buitenschilderwerk is een enorme onderneming en is allesbepalend voor de levensduur van jouw houtwerk. Wanneer jij je kozijnen, ramen en deuren niet goed onderhoud, ben je vroeg of laat aan de beurt met het vervangen of repareren van houtwerk. De buitenschilders van Painterz weten wel raad met jouw mooie stulpje en zorgen ervoor dat deze hoogwaardig wordt afgewerkt. Wij vervangen eventuele rotte plekken of houten delen en behandelen deze grondig zodat dit weer als nieuw oogt. Door meermaals te schuren en af te lakken onder optimale omstandigheden, garanderen wij een duurzaam eindresultaat waar jij en je huis blij van worden. Met een voordeur zo strak als een paleispoort, kozijnen die allure geven aan je huis en een dakkapel als kroon op je woning kijk je graag nog even om naar je huis wanneer je wegloopt. Huis schilderen buiten en benieuwd naar de kosten? Onze adviseurs maken je graag wegwijs in de mogelijkheden.

Keimen voor een echt stijlvolle woning

De buitenmuren van je huis zijn een schitterend canvas om mee te werken. Wanneer je een strakke afwerking in een bepaalde kleur voor je huis wilt, is keimverf een must voor een duurzaam eindresultaat. Deze kalkachtige mineraalverf wordt in tegenstelling tot een muurverf voor buiten een met zijn ondergrond. Het eindresultaat is dan ook mooier, duurzamer en veel minder vatbaar voor schimmels, mos of losbladderend verf. Onze buitenschilders keimen voornamelijk muren en gevels van vrijstaande woningen. Zo zorgen wij ervoor dat jij die unieke uitstraling krijgt. Wil je dus af van die saaie bakstenen woning of wil je een volledig nieuw elan geven aan jouw huis? Dan is keim een serieuze optie om te overwegen. Na een goede inventarisatie van de buitengevel kunnen wij je informeren over de toepassing van keimverf en laten we je zien welke kleuren er mogelijk zijn met de keim kleurenwaaier. Ontdek de vele voordelen die het heeft en geniet weer van je huis alsof deze net is gebouwd.

keimen voor een echt stijlvolle woning
kleuradvies voor een weloverwogen besluit

Kleuradvies voor een weloverwogen besluit

In een wereld met tienduizenden kleuren en vele verschillende smaken, is het fijn om een eenoog koning te hebben in het land der blinden. De adviseurs van Painterz verzorgen al vele jaren het binnen- en buitenschilderwerk van allerlei type woningen. Door je mee te nemen in de mogelijkheden en je de optie te bieden om kleuren te combineren met stofstalen, kies jij onder het genot van een kop koffie de perfecte kleur uit waar jij iedere dag met plezier naar kijkt. Dit kan in onze gezellige zithoek of bij jou op locatie. Onze bedrijfsbussen zijn uitgerust met kleurenwaaiers van o.a. Sigma, Sikkens, Farrow and Ball, Little Greene en Painting the Past. Kleur en afwerking gekozen? Dan zorgen wij voor de rest!

Direct een prijsindicatie?

Een offerte aanvragen is bij ons zo gedaan. Selecteer een van onze diensten en vul de werkzaamheden in samen met je gegevens en ontvang een geheel vrijblijvende offerte per mail. Je hebt al een reactie binnen 24 uur!