Hulp bij het kiezen van de juiste kleur

De toepassing van de juiste kleur in jouw interieur kan van grote invloed zijn op hoe jij je voelt. Dit kan het dus ook hebben op jouw personeel of betalende klanten. De inzet van een verkeerde kleur in combinatie met bepaalde meubels, kan van jou de ‘talk of the town’ maken in negatieve zin. Met tienduizenden kleuren verkrijgbaar en ook nog eens diverse gradaties qua glansgraden, is het ook gewoon moeilijk om de juiste keuze te maken. Painterz heeft gelukkig de adviseurs in de regio Eindhoven die jou hierbij kunnen helpen.

Technisch advies bij keuze voor kleur en soort afwerking

Kleren maken de man en kleuren maken je huis. Zowel binnen als buiten speelt de keuze voor jouw kleur een belangrijke rol voor het aangezicht, maar zeker ook het type afwerking. Wanneer je de stenen buitenkant van je huis wilt schilderen, kan je kiezen voor latexen of keimen. Voor je houtwerk is hoogglans en lichte kleuren wellicht beter om het houtwerk te beschermen tegen UV-straling. De keuze voor afwerking en kleur speelt een grote rol in het behalen van het beste eindresultaat voor jouw stenen trots. Laat je hier goed over informeren door de adviseurs van Painterz zodat je een weloverwogen besluit kan nemen waar je met glinsterende ogen naar kunt kijken. Niet alleen op het moment van afleveren, maar ook nog lang daarna.

technisch advies bij keuze voor kleur en soort afwerking
de juiste sfeer en het beste eindresultaat

De juiste sfeer en het beste eindresultaat

Kleuren kiezen, betekent veel vergelijken en veel afstrepen. Zoveel kleuren dat je er op een gegeven moment gewoon blind voor wordt. Was het nou gebroken wit of toch crème? Wat als het op mijn plafond gaat, is de kleur dan hetzelfde als wanneer het op de muur zit? Er is zoveel mogelijk en om de juiste sfeer te bepalen, moet je hier goed over nadenken. Kom je er niet uit met je partner en wil je graag onafhankelijk en objectief advies? Dan is het fijn om iemand te hebben die jou bij kan staan bij je keuze. Die jou anders laat denken over hoe kleuren toe te passen, te combineren en ze te visualiseren. Ga voor de juiste sfeer en een ongekend strak eindresultaat.

Wat als een ruimte bewoond is of 24 uur per dag toegankelijk?

Vind je het lastig om jouw woning alleen te laten of is jouw bedrijf 24/7 geopend? Zelfs dan kunnen de vakmannen van Painterz jou helpen om alles mooier te maken. Door met je mee te denken wanneer wat het beste kan worden gedaan, plannen we de activiteiten zo zodat overlast tot een minimum wordt beperkt. Met behulp van professionele apparatuur, kunnen we vrijwel stofvrij schuren zodat de ruimte ook na korte tijd weer in gebruik genomen kan worden. Liever in de avond schilderwerk of het behangen van muren laten plaatsvinden? In overleg kunnen wij je ook dan zelfs voorzien in jouw verzoek. Dat is nu net waarom Painterz glansrijk onderscheidend is van de rest.

Direct een prijsindicatie?

Een offerte aanvragen is bij ons zo gedaan. Selecteer een van onze diensten en vul de werkzaamheden in samen met je gegevens en ontvang een geheel vrijblijvende offerte per mail. Je hebt al een reactie binnen 24 uur!