Behangen

In de wereld van behang zie je door de bomen het bos niet meer. Ook al wordt er van veel van die bomen weer behangpapier gemaakt, de keuze blijft enorm. Van renovliesbehang waardoor de muur gestuct lijkt tot aan de meest luxueuze behangen van merken als Arte en Vescom. Met al die duizenden dessins en papiersoorten, is er altijd een behang dat past bij jouw interieur. Wanneer je benieuwd bent of een soort behang wel verstandig is om te kiezen, dan is het fijn als iemand met je mee kan denken wat het effect van jouw keuze heeft op de ruimte. Zo zorg je ervoor dat je investering aan de voorkant zichtbaar is en dus niet letterlijk achter het behang wordt geplakt. De behangers van Painterz weten raad met iedere ruimte. Van fotobehang in de kinderkamer tot grote oppervlakken in de meest exclusieve clubs. Wij zien de muren van jouw interieur als een canvas dat maximaal benut moet worden.

Laten behangen door professionele behanger

Behang wordt voornamelijk op muren aangebracht, maar kan ook zelfs op plafonds. Behang is enorm veelzijdig en kan in een korte periode een ruimte volledig anders laten aanvoelen. Van modern tot klassiek en van industrieel tot botanisch. Maar als je dan eindelijk het juiste dessin hebt gevonden, wat dan? Wanneer de muur nog onbewerkt is of pas gestuct zoals bij een nieuwbouwwoning of nieuwbouwpand, dan kan het behang direct worden aangebracht na de nodige voorbereiding. Is de muur nog voorzien van een behang? Dan begint meestal het probleem. Stomen, steken en nog meer stomen en steken. Urenlang om uiteindelijk achter te blijven met beslagen ramen en een wand waar allemaal happen uit zijn door het vele steken. Dat kan makkelijker! Bij Painterz nemen wij jou dit werk uit handen. Wij zorgen dat jij je alleen maar druk hoeft te maken om de koffie voor onze behangers. Of de muur nou een nieuw canvas is of een met levenservaring, onze vakmannen maken het exact zoals jij het wilt

laten behangen door professionele behanger
exclusieve interieurs vragen om vakmanschap

Exclusieve interieurs vragen om vakmanschap

Steeds meer woningeigenaren en horecagelegenheden willen zich onderscheiden van de standaard. Onze behangers behangen niet alleen verschillende soorten exclusief behang die, maar ook bijvoorbeeld akoestische eigenschappen hebben. Exclusieve interieurs vragen niet alleen om exclusief behang van merken als Arte en Vescom, maar vragen ook om die vakman die hiermee kan werken. Van de vijf meter hoge wanden van statische villa’s en grachtenpanden tot de muren van exclusieve clubs en hotellounges. Bij Painterz bieden wij het totaalplaatje aan. Naast het aanbrengen van exclusief behang, schilderen wij ook de ruimte met hoogwaardige lakken die ieder interieur nog exclusiever maakt.

Behanger gezocht? Je zoektocht stopt bij Painterz

Wanneer je het behang van je keuze hebt gevonden en je klaar bent om jouw interieur een nieuwe look te geven, rest alleen nog het vinden van de juiste behanger. Je wilt dat de behanger weet wat die doet en je niet na verloop van tijd opgekrulde randen ziet of stukken die loskomen. In de regio Eindhoven is Painterz de keuze van vele woningeigenaren en ondernemers. Doordat wij niet alleen de standaard behangen aanbrengen, maar ook de meest exclusieve waar vele behangers zich niet aan wagen, is jouw behang bij ons in goede handen. Wij informeren je precies over wat je kunt verwachten en treffen de juiste voorbereiding zodat je langdurig kunt genieten van je behang. Als jij op zoekt bent naar een behanger, dan stopt jouw zoektocht hier. Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden.

Direct een prijsindicatie?

Een offerte aanvragen is bij ons zo gedaan. Selecteer een van onze diensten en vul de werkzaamheden in samen met je gegevens en ontvang een geheel vrijblijvende offerte per mail. Je hebt al een reactie binnen 24 uur!