Stucwerk

Stucwerk biedt een uitkomst wanneer je de wanden of het plafond van je interieurs een nieuw leven in wilt blazen. Stuc wordt vaak gebruikt voor een mooie strakke afwerking die rust uitstraalt, maar kan ook worden gebruikt als ondergrond voor een behang wanneer de muur lelijk is geworden of behangklaar afgeleverd vanuit de bouw. Stuc heeft als voordeel dat het in verschillende korrels kan worden aangebracht en ook dat het eenvoudig geverfd kan worden met ieder soort muurverf. Doordat het plafond in woningen voorzien is van spackpleister, wordt bij stucwerk vaak ook direct het plafond meegenomen. Bij Painterz hebben wij de stukadoors die jouw woning of zaak in mum van tijd professioneel afwerken. Gestuct, gekit, geschilderd en uiteindelijk een interieur dat voelt als thuiskomen.

Stucen muren en plafonds als een geheel

Muren stucen is bij iedereen wel bekend. Dit is dan ook de meest gekozen vorm van stucwerk. Echter het plafond kan ook als een strak geheel worden gestukt. Het spackplafond met de grote opvallende V-groeven tussen de verschillende delen, toveren onze vakmannen om tot een egaal vlak dat in lijn is met de wanden. Deze strakke afwerking maakt dat het plafond prettig wordt om naar te kijken en geeft de woning een extra moderne look & feel. Net als bij een muur stucen, kan het plafond ook in iedere gewenste kleur worden afgewerkt. Kosten plafond stucen zijn gelijk aan de muur.

Ondanks het specialistisch werk is, kunnen onze stukadoors dit in hetzelfde tijdsbestek realiseren als bij muren. Belangrijk om rekening mee te houden is dat de lichtval op het plafond anders is dan bij een muur. Hierdoor kan een kleur anders uitvallen dan wanneer deze op de wand wordt gebruikt. Laat je adviseren door onze adviseurs voor het strakste eindresultaat.

stucen muren en plafonds als een geheel
stucen badkamer: een waterdicht eindresultaat

Stucen badkamer: een waterdicht eindresultaat

Een badkamer stucen is iets dat steeds vaker wordt toegepast. Waarom? Stuc maakt een einde aan die vieze voegen waar vuil en schimmels tussen gaan zitten én het is gewoon echt heel erg mooi. Stuc is minder vatbaar hiervoor en blijft dus langer mooi. Stucwerk in de douche kan zeker worden toegepast, alleen is traditioneel stucwerk hier iets minder voor geschikt. Vaak kan dan uit worden geweken naar exclusieve stucdesigns als microcement en behandeld beton ciré die hier wel beter bestand tegen zijn. Doordat onze stukadoors zowel wanden als plafonds in een geheel stucen, kitten en schilderen, wordt de badkamer een schitterend strak geheel. Wil je liever de wand achter de wastafel voorzien van een mooie kleur? Dat is het voordeel van stuc, want deze kunnen wij in iedere gewenste kleur afwerken met een waterdichte latex.

Woonkamer stucen voor langdurig woonplezier

Heb jij onlangs een nieuwbouwwoning gekocht en wil je aan de slag met je behangklare muren of ben je gewoon klaar met de huidige looks van jouw woonkamer? Denk dan eens na over het stucen van de muren en plafonds. Doordat alles een superstrakke egale uitstraling krijgt, kan jij urenlang blijven staren naar het eindresultaat. Het stuc dat door onze stukadoors wordt opgezet, is van hoogwaardig pleister dat een stevige bescherming biedt. Afgewerkt met de juiste muurverf, zorgen onze Painterz ervoor dat jouw muren tegen een stootje kunnen. Een vieze vlek wordt eenvoudig weggehaald dankzij de schrob- en dekvaste latex en eventuele butjses kunnen eenvoudig worden weggewerkt. Dat in tegenstelling tot een behang waar schade nagenoeg niet kan worden weggewerkt.

Verschillende soorten stucwerk

In de wereld van stucwerk valt er nog zoveel te ontdekken. Onze stukadoors hebben namelijk een passie voor pleister en dat betekent dat je naast het traditionele stucwerk ook bij ons terecht kunt voor exclusief stucwerk als microcement, metalstuc, beton ciré, Venetiaans stucwerk en nog veel meer exclusieve stucdesigns. Denk jij erover om je muren en plafonds te laten stucen, maar wil je graag net iets anders dan wat je in ieder huis of horecagelegenheid ziet? Dan kan het zomaar zijn dat een van onze exclusieve stucdesigns precies is wat jij zoekt. Twijfel jij na het zien van de verschillende stucdesigns nog steeds wat past in jouw interieur? Dan is het tijd om de adviseurs van Painterz in te schakelen. Aan de hand van fysieke samples kunnen we je in het Painterz Proeflokaal adviseren wat ervoor zorgt dat jouw huis

verschillende soorten stucwerk
stukadoor gezocht? je zoektocht stopt bij painterz

Stukadoor gezocht? Je zoektocht stopt bij Painterz

Wanneer je klaar bent met de huidige looks van je muren en plafonds en je klaar bent om jouw interieur een frisse uitstraling te geven, rest alleen nog het vinden van de juiste stukadoor. Voordat jij deze in huis haalt, wil je wel zeker weten dat je iemand in huis haalt die weet wat hij doet en die echt topwerk aflevert. In de regio Eindhoven is Painterz de keuze van vele woningeigenaren alsook voor zakelijke klanten. Doordat wij meer dan alleen traditioneel stucwerk doen, zijn jouw muren en plafonds bij ons in goede handen. Wij informeren je precies over wat je kunt verwachten en treffen de juiste voorbereiding zodat je langdurig kunt genieten van je strak gestucte muren. Als jij op zoekt bent naar een stukadoor, dan stopt jouw zoektocht hier. Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden.

Direct een prijsindicatie?

Een offerte aanvragen is bij ons zo gedaan. Selecteer een van onze diensten en vul de werkzaamheden in samen met je gegevens en ontvang een geheel vrijblijvende offerte per mail. Je hebt al een reactie binnen 24 uur!