Buitenschilderwerk

De buitenkant van je huis laten schilderen is iets dat goed moet gebeuren. Het is qua materiële waarde je duurste bezit en daar wil je goed voor zorgen. Bij Painterz vergelijken wij je woning met een auto. Natuurlijk moet die er van binnen goed uitzien en comfortabel aanvoelen, maar stiekem wil je iedere keer weer glimlachen van trots als je aan komt lopen. Als ons buitenschilderwerk een auto zou zijn, dan zou het 100% een Rolls Royce zijn. Onze schilders zien het schilderen van een huis niet als gewoon een van de vele huizen, maar werken hieraan alsof het die van hunzelf is. Door alleen te schilderen onder perfecte omstandigheden, met de beste materialen en een ongekende voorbereiding, kunnen wij een perfect eindresultaat garanderen. Een waar jij van moet glimlachen als je aan komt lopen en af en toe nog even om wilt kijken wanneer je weggaat.

Schilderwerk buiten met een goud randje

Een woning met karakter heeft geen aluminium kozijnen. Een woning met karakter heeft schitterend houtwerk voorzien van een strakke lak- of verflaag. Deze laag zorgt niet alleen voor het karakter van je woning, maar ook voor een goede bescherming van jouw houtwerk. Essentieel als je niet vroeg of laat voor de keuze wilt komen te staan of je nu moet gaan voor hout of aluminium. Bij Painterz is jouw houtwerk in goede handen. Van je kozijnen tot je voordeur en van je boeidelen tot je dakkapel. Op basis van jouw wensen, kiezen wij de juiste afwerking en ben jij gegarandeerd van topkwaliteit schilderwerk met een goud randje

Voordeur schilderen

Een voordeur zo strak als de poorten van een paleis. Dat krijg je wanneer de schilders van Painterz jouw voordeur onder handen nemen. Jouw voordeur is de entree van jouw woning en als het er binnen allemaal goed uitziet, waarom maak je er dan geen verlengstuk van van jouw interieur? Je voordeur verven kan een uitdaging zijn als je wilt dat het goed gebeurt. Doordat het een groot oppervlak is, valt het extra op wanneer het verfwerk niet goed is gedaan. Iedere deur heeft zijn eigen behandelplan nodig als het op verven aankomt. Op basis van de staat van het verfwerk bepalen wij het behandelplan van de voordeur. Hierdoor garanderen wij het strakste schilderwerk dat al van ver opvalt. Samen kijken naar de kleurstelling en het behandelplan die het beste past bij de uitstraling van jouw woning? Onze schilders adviseren je graag over de mogelijkheden om van jouw voordeur een paleispoort te maken.

Kozijnen schilderen buiten

De kozijnen en ramen van jouw woning hebben een prominente rol als het gaat om de uitstraling ervan. Om ervoor te zorgen dat ze die prominente rol behouden en allure geven aan jouw woning, is het belangrijk dat deze met zorg worden onderhouden. Bij Painterz kijken wij daarom verder dan alleen even schuren, beetje vullen en verven. We controleren de staat van het houtwerk en vervangen delen wanneer nodig om het houtwerk weer bestand tegen alle weersinvloeden te maken. Door de conditie van het verfwerk te bepalen, kunnen wij een behandelplan maken dat jouw kozijnen en ramen de zorg geeft die het verdienen én die jouw woning weer een uitstraling met allure geeft.

Buitenkant huis laten schilderen kosten

Het laten schilderen van de buitenkant van je huis kan een kostbare investering zijn. Misschien heb je dit altijd zelf gedaan en wil je nu na jaren weer een buitenschilder inhuren die het van de basis goed neerzet of ga jij liever werken terwijl je huis onder handen wordt genomen. Welke reden je ook hebt, door de buitenkant van je huis te laten schilderen, staat jouw huis er weer tiptop bij. Op basis van de staat van het houtwerk en jouw wensen als het gaat om de afwerking, maken wij een overzichtelijke offerte. Wanneer de offerte aansluit op het geld dat jij ervoor over hebt om van jouw huis weer een plaatje te maken, komen de schilders van Painterz langs om jouw woning niet alleen om te toveren tot een parel, maar ook duurzaam af te werken voor langdurig woonplezier. Painterz, the best a home can get!

Direct een prijsindicatie?

Een offerte aanvragen is bij ons zo gedaan. Selecteer een van onze diensten en vul de werkzaamheden in samen met je gegevens en ontvang een geheel vrijblijvende offerte per mail. Je hebt al een reactie binnen 24 uur!