Binnenschilderwerk

De woning van je leven, is een woning om in te leven. Dit betekent dat jouw verfwerk het af en toe zwaar te verduren krijgt. Het plafond dat langzaam vergeeld of de stofzuiger die het verfwerk gelijk kan opzuigen nadat het de plinten toucheert. Jouw interieur verdient beter. Daarom is het tijd om in actie te komen en jouw interieur op te frissen. Zet alles weer helemaal strak in de lak of ga voor een compleet nieuwe look. Zelfs met bestaande meubels en accessoires, kan alleen de kleur op een muur al een volledig andere beleving geven. En dat is wat je na verloop van tijd wilt.

Denk je groots en ga je aan de slag met de volledige inrichting? Dan kan je de nieuwe kleuren in jouw interieur direct mixen en matchen met stalen van de bank, het gordijn, het vloerkleed enz. Vergeet de normale standaard en ga voor de standaard van Painterz. Kies voor een strak afgewerkt interieur waarover mensen gaan praten en waar jij je volledig in thuis voelt.

Muren en plafonds laten schilderen

Het schilderen van muren en plafonds betekent fysiek zwaar werk en vrijwel nooit een eindresultaat waar je echt helemaal trots op kan zijn. Kijk maar eens naar je plafond. Grote kans dat je de banen ziet lopen. Dan weer te hard aangezet, dan weer te zacht. Dan zuigt de ondergrond op de ene plek weer meer dan de ander en voor je het weet ben je meerdere emmers latex verder zonder het juiste resultaat. Het laten schilderen van muren en plafonds maakt jouw leven een stuk makkelijker en het eindresultaat een stuk mooier.

Onze Painterz doen dit met de traditionele roller en kwast of gebruiken latex spuiten. Beide opties geven een strak en streeploos eindresultaat, echter gaat het bij de een wat sneller en kan bij de ander wat meer in het interieur blijven staan. Welke optie je ook kiest, je woont en/of werkt 100% lekkerder in een woning of bedrijf waar niets op te merken valt aan de kwaliteit van het verfwerk.

muren en plafonds laten schilderen
latex spuiten woonkamer

Latex spuiten woonkamer

Het alternatief voor latex rollen is latex spuiten. Deze supermooie techniek werkt met behulp van airless spuiten. Onder hoge druk wordt de muurverf egaal verspreid over het oppervlak. Bij wanden en plafonds gaat het vaak om grote oppervlakken en dan gaat latex spuiten sneller en dat betekent voordeel! Ook heeft het als voordeel dat het niet een dikke laag verf aanbrengt en daardoor makkelijk tussen de korrels kan komen van het stucwerk als bij bijvoorbeeld een spackplafond. Zo heb je geen last van witte spikkels bij een kleur op de muur en een opgevulde korrelstructuur. Het kan in iedere mogelijke kleur worden gedaan en zelfs op oppervlakken van hout als bij de plafondplaten op zolder. De enorme veelzijdigheid zorgt ervoor dat latex spuiten in lege ruimtes vaak de nummer 1 keuze is van onze painterz.

Binnendeuren laten schilderen

Omdat je voordeur als de poort van jouw paleis is, wil je dat de binnendeuren deze zelfde uitstraling hebben. Dit betekent grondig schuren, afplakken, ontvetten en vervolgens strak afwerken. Doordat je binnendeur en kozijn veel te verduren krijgt, is een goede afwerking essentieel voor langdurig woonplezier. Dit kost tijd en doordat bij het schilderen van binnendeuren en kozijnen de verf niet alleen op het houtwerk landt, maar ook op het glas, de vloer of de muur, is het fijn dat iemand als Painterz je deze frustratie kan besparen. Wij werken met verschillende schuur- en verfgangen zodat iedere laag goed hecht op de ondergrond.

Onze speciale stofzuigers zorgen ervoor dat er vrijwel geen stof vrijkomt. Zo kan jij alles lekker op z’n plek laten staan en genieten van het eindresultaat op het moment dat de verf droog is én weet je zeker dat de verf er niet afspringt bij de minste of geringste aanraking. In plaats van het ringetje van de deur kussen, maakt Painterz een deur om door een ringetje te halen.

Trap laten schilderen

De trappen in jouw huis worden dagelijks veelvuldig gebruikt. Je wilt dat deze er niet alleen fraai uit zien, maar ook veilig zijn voor jezelf en andere gebruikers in huis. Het schuren en schilderen is een echte klus en al helemaal wanneer deze nog volledig bekleed is. Onze painterz helpen jou hierbij. We maken, indien van toepassing, de trap kaal en schuren deze volledig zodat deze kan worden afgewerkt met een of twee lagen grondverf om vervolgens af te lakken met meerdere lagen trappenlak in de juiste kleur. Painterz biedt de mogelijkheid om de houten of stalen trap af te werken met een roller en kwast of met behulp van lak spuiten.

Beide opties geven een duurzaam eindresultaat dankzij de watergedragen kras- en slijtvaste lak. Komt er geen vorm van bekleding op of antistrip slips? Dan gebruiken wij een antislip afwerklaag zodat je veilig op en neer kan in huis. Maak van jouw opgang geen afgang en ga voor een schitterend afgewerkte trap die trede voor trede mooi is afgewerkt.

Direct een prijsindicatie?

Een offerte aanvragen is bij ons zo gedaan. Selecteer een van onze diensten en vul de werkzaamheden in samen met je gegevens en ontvang een geheel vrijblijvende offerte per mail. Je hebt al een reactie binnen 24 uur!