Metalstuc

Metal stuc is een samenvoeging van het woord metallic en stucwerk. Deze exclusieve vorm van stucwerk geeft een compleet nieuwe dimensie aan iedere ruimte. Naast sierpleister wordt er in dit product ook echt metaal verwerkt. Doordat het op verschillende manieren aangebracht kan worden, kunnen onze stukadoors jouw muur extra uniek maken. Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, metalen, waardoor je het volledig aan kan sluiten op jouw exclusieve interieur. Deze stevige afwerkingslaag zorgt ervoor dat iedere bezoeker niet meer kan stoppen met kijken. Op iedere vierkante centimeter valt iets unieks te zien en toch wordt het een compleet geheel.

Metal stuc wand

Heb jij een wand in de slaapkamer, woonkamer of in jouw restaurant waarvan je niet weet wat je ermee moet doen? Dan biedt metal stuc op jouw wand(en) wellicht de oplossing. Belangrijk om rekening mee te houden, is dat het niet kan worden toegepast in vochtige ruimtes. Dit in tegenstelling tot andere luxe sierpleistervormen als beton ciré of Venetiaans stucwerk. Het aanbrengen kan op verschillende manieren worden gedaan en door de glinstering van het metaal, kan dit weer extra aandacht vestigen op uw muur. Van easy on the eyes tot hey look at me! Wil je echt next-level gaan? Combineer dan metal stuc met croco stuc en creëren echt iets tofs.

metal stuc wand
kleuren metallic stucwerk:

Kleuren metallic stucwerk:

Metal stuc brons of toch liever metal stuc goud? Deze exclusieve muurafwerking kan in vele metaalkleuren gemaakt worden zoals onder meer koper, tin, messing, zink, aluminium, ijzer, roest en groen geoxideerd metaal. Wil je echt iets unieks dat werkelijk waar niemand anders heeft? Laat dan verschillende kleuren samenkomen in een unieke kleur zodat jouw wanden extra bijzonder worden. Onze adviseurs kunnen je adviseren in welke kleur het beste past bij jouw interieur. Ook hebben wij in ons proeflokaal fysieke samples van metal stuc. Deze kunnen jou helpen bij het maken van de juiste keuze door te combineren met andere elementen uit je interieur.

Metal stuc aanbrengen door een stukadoor

De toepassing van metallic stucwerk vraagt om vakmanschap. Onze stukadoors weten precies wat er nodig is om jouw muur op te laten vallen. Van een kleine muur die net dat extraatje krijgt tot lange en/of hoge muren die vragen om gezien te worden. Metal stuc wordt veel toegepast in keukens en slaapkamers, maar ook in restaurants en hotels om extra klasse toe te passen in het interieur. Combineer dit stucwerk met mooie accessoires en zorg dat de elementen elkaar versterken. Laat jouw metalstuc aanbrengen door een stukadoor die precies weet hoe je het maximale uit jouw muur kan halen.

metal stuc aanbrengen door een stukadoor

Alternatieven van metal stuc

Metal stuc is bijzondere vorm van stucwerk dat in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Helaas kent het ook minpunten zoals bijvoorbeeld het niet-watervaste karakter. Gelukkig zijn er alternatieven die net zo bijzonder zijn en zich beter lenen wanneer het in de badkamer of op de vloer wordt toegepast. Onze stukadoors verwerken onder meer:

  • Venetiaans stucwerk
  • Beton ciré
  • Microcement
  • Stencil/sjabloon stuc
  • Overige stucdesign

Benieuwd welke afwerking het beste aansluit op jouw interieur? Bekijk de verschillende stucopties die wij bieden of neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte op te vragen. 

Direct een prijsindicatie?

Een offerte aanvragen is bij ons zo gedaan. Selecteer een van onze diensten en vul de werkzaamheden in samen met je gegevens en ontvang een geheel vrijblijvende offerte per mail. Je hebt al een reactie binnen 24 uur!