Welkom bij Schilder Eindhoven

Bij Schilder Eindhoven begrijpen we de waarde van uw woning en het belang van een professionele afwerking. Of uw huis nu toe is aan regulier onderhoud of een moderne make-over, ons team van vakmensen staat klaar om uw interieur en exterieur te transformeren. Met een uitgebreid aanbod aan diensten zoals schilderwerk, spuitwerk, stucwerk, beglazingswerk, en behangwerk, zijn wij uw one-stop-shop voor al uw schilder- en afwerkingsbehoeften

Wat heeft Schilder Eindhoven te bieden?

de voordelen van houtrotreparatie

OVER DIT SCHILDERSBEDRIJF EINDHOVEN

Jim van de Mortel is de oprichter/eigenaar van Schilder Eindhoven | VDM schilder- en afwerkingsbedrijf. Een bedrijf dat hij alleen begon en al snel in een paar jaar uitgroeide tot een succesvol bedrijf met een aantal vaste mensen. Wij zijn er van overtuigd dat er geen betere reclame is als een tevreden klant. We proberen daarom de werkzaamheden ook altijd aan te passen aan uw wensen en planning.

De kwaliteit die wij als bedrijf uitstralen komt natuurlijk ook door de mensen die bij ons werken. Het personeel is allemaal in het bezit van een schildersdiploma en een vaktechnische achtergrond. Dit is belangrijk om de klant goed advies en uitleg te kunnen geven tijdens de werkzaamheden.

Op hoog niveau

ERVAAR HET GEMAK, BIJ ONS ONDER 1 DAK.

Wij huisvesten alles onder één dak. Dat is onze kracht. Of het nu gaat om schilderen, spuiten, stuccen, behangen of het zetten van glas? Wij hebben het in huis. Wij zijn gespecialiseerd in het latex spuiten, stukadoorswerk en al het type Schilderwerk in Nieuwbouw, Utiliteitsbouw, particulier en Renovatie. Vakkundigheid, netheid en professionaliteit staan bij schilder Eindhoven | VDM schilder- en afwerkingsbedrijf hoog in het vaandel.

Daarnaast verrichten wij alle voorkomende traditionele- en moderne schilderswerkzaamheden. Dit komt door onze jarenlange ervaringen in de particuliere en zakelijke branche. Wij verzorgen alles op gebied van schilderwerk en eindafwerking voor de volgende opdrachtgever: – Woningbouwverenigingen – Zorginstellingen- Vastgoedbeleggers / beheerders- Vereniging van Eigenaren- Bedrijven en industrie- Onderhoudsaannemers- Architecten en adviesbureaus- Gemeente en Overheid- Particulieren.